skip to Main Content
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ KEFALONIAN OPEN
15/07/2022
kefoa logo

Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης προκηρύσσει πανελλαδικό τουρνουά Ανδρών-Γυναικών, το οποίο συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από 30/07 ως 07/08/2022.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Αντώνη Τρίτση – Αργοστόλι ), στις παρακάτω κατηγορίες:

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ20+, 35+, 50+
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ30+, 45+
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ25+, 45+
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ30+
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟΑ30-Γ25,  Α45-Γ40

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει το Σάββατο 30/07/2022 και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 07/08/2022. Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά από τις 16:00. Τις ημέρες  των αγώνων δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν και συμφωνούν οι αντίπαλοι τους, να αγωνισθούν πρωινές ώρες αλλά χωρίς την εποπτεία διαιτητή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές Έλληνες και αλλοδαποί αρκεί να έχουν κλείσει τα απαιτούμενα όρια ηλικίας.

Λήξη δηλώσεων: ΤΕΤΑΡΤΗ 27/07/2022 στις 20:00μμ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο kefoa@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στην γραμματεία του ομίλου 26710 22049 (18:00 – 22:00) ή στο τηλ. 6974470485 (Ανδρεόλα Ελένη).

Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρεις (3) κατηγορία του τουρνουά. Οι συνδυασμοί είναι οι ακόλουθοι: ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ και ΔΙΠΛΟ-ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ ή ΜΟΝΟ-ΜΟΝΟ-ΜΙΚΤΟ ή ΔΙΠΛΟ.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26710 22049 με τη γραμματεία  από 18:00-22:00.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ για μια κατηγορία. Το κόστος για συμμετοχή σε δεύτερη κατηγορία είναι συν 10€ (συνολικό κόστος 40€). Το συνολικό κόστος για συμμετοχή και στις τρεις κατηγορίες είναι 50.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν την Πέμπτη 28/7/2022  στις 20:00, στις εγκαταστάσεις του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

ΕΠΑΘΛΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 4 πρώτους της κάθε κατηγορίας.

ΚΑΤΗΓOΡΙΑ ΔΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝ ΜΙΚΤΩΝ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές.

Σε όλους του συμμετέχοντες  θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

  • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.  
  • Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Στις κατηγορίες των μονών, 25 και 35 ο τελικός θα έχει κανονικά 3οσετ. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνονται με τον κανονισμό του No advantage scoring.
  • Ο/Οι νικητές των αγώνων θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στην γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.
  • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία δύο μελών της επιτροπής αγώνων, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.
  • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.
  • Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate. 
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Οι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε αθλούμενους δεν επιτρέπονται και συνεπώς δε φέρει καμία ευθύνη ο Όμιλος. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
  • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.
  • Οι συμμετέχοντες σε τρεις κατηγορίες  θα αγωνιστούν μέχρι και τρεις αγώνες τη ίδια ημέρα αν χρειαστεί.
  • Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

·         Οι αγώνες θα διεξαχθούν με μπάλες Dunlop australian open

 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων, ώστε να τηρείται η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Στα μονά προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα διπλά και οι τέσσερεις παίκτες. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν ως την Παρασκευή 29/07/2022 στις 20:00. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα  www.kefoa.gr  μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διευθυντής αγώνων: Ανδρεόλα Ελένη

Επιδιαιτητής: Κλεφτοσπύρου Γιούλη

Γραμματεία αγώνων: Σιαμάνης Αναστάσιος, Βινιέρης Γιώργος, Μαγουλάς Σπύρος,  Γιαννόπουλος Δημήτρης και Μπόβολος Χαράλαμπος.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                                                                      Ανδρεόλα Ελένη

Back To Top